Motivatie

Hoe wij zijn ontstaan

De afgelopen periode was een flinke achtbaan. Eenzaamheid, stress en vermoeidheid waren tijdens de lockdowns grote problemen onder jongeren. Wij zijn ontstaan uit een handvol jongeren die deze problemen zagen en dit wilden veranderen.

Het idee

Het idee: jongeren hun eigen project op laten zetten of andere jongeren helpen met hun project. Hiermee laten wij jongeren hun talenten ontdekken, hun creativiteit en meningen uiten, of ze juist een nieuwe ervaring en netwerk geven.

Dit doen wij vooral in teams. Van team events, -community, of – leadership. Wij maken het verschil met een community met meer dan 40 rolmodellen.

Onze projecten zijn voor deze leden en vrijwilligers een uitlaatklep. Ze geven energie, motivatie en een gevoel van verbondenheid. Alle drie onmisbaar voor positieve ontwikkeling.

Waar wij voor staan

“Binnen Join The Project doen wij niet aan labelen. Het enige label dat wij kennen is familie”

Join The Project

Denken in oplossingen

Juist stoppen met denken in problemen en denken in oplossingen. Door erover te praten op scholen ontmoetten wij steeds meer jongeren die hetzelfde hierover dachten. Zo groeide ons netwerk naar meerdere scholen in Hoorn. Hierdoor besloten wij een verschil te gaan maken op een grotere schaal, door de officiële stichting Join the Project op te starten.

Wil jij ook een verschil maken?

Wil jij ook een verschil maken voor jongeren? Wil jij meepraten binnen de stichting?

Is het antwoord ja? Dan heb jij al een waardevolle inbreng.

Klik op de knop hiernaast om contact op te nemen met Join The Project. Bij ons heeft iedereen een kans om zich te uiten.