Welkom bij Join The Project. Wij zijn een stichting opgericht in Hoorn, door jongeren, met jongeren, voor jongeren.
Wij zijn een safe space voor jongeren waar ze hun ideeën kunnen uiten en waar ideeën tot leven worden gebracht. Creativity, community en leadership is waar het bij ons omdraait!

Praat niet over jongeren, praat met jongeren.

Team Join The Project

De afgelopen periode was een flinke achtbaan. Eenzaamheid, stress en vermoeidheid waren tijdens de lockdowns grote problemen onder jongeren. Wij zijn ontstaan uit een handvol jongeren die deze problemen zagen en dit wilden veranderen.

Juist stoppen met denken in problemen en denken in oplossingen. Door erover te praten op scholen ontmoetten wij steeds meer jongeren die hetzelfde hierover dachten. Zo groeide ons netwerk naar meerdere scholen in Hoorn. Hierdoor besloten wij een verschil te gaan maken op een grotere schaal, door de officiële stichting Join the Project op te starten.

Onze members

Stichting Join The Project Hoorn

Het Bestuur

Lesley van Dijk

Chief of Finance

Aleksandra Nowak

Voorzitter

Roshela Ranasinghege

Social Media Expert

Lisa Verëll

Acquisitie en Fondsenwerving

Quinty Martens

Media en Marketing Director

Isa Ahmadali

Secretaris

Faisal Obaidi

Project Leider

Volg onze laatste berichten & events

Kledingruil Event

Geen reacties
Kledingruil Event Zondag 26 november heeft JTP een kledingruil georganiseerd in kledingwinkel Thin Ice, waarbij iedereen welkom was om kleding die ze niet meer dragen mee te nemen en met…

VER_STERK

Geen reacties
VER_sterk Maandag waren we aanwezig bij VER_sterk! Een evenement georganiseerd door NJR waarbij het thema “betekenisvolle jongeren participatie” was. Er waren een aantal toffe sessies die draaide om dit thema!…